Objektum és terület őrzés

Az Immunity-Future Különleges Szolgálat Kft. fő tevékenységi körének keretében az alábbi szolgáltatásokat kínálja leendőügyfelei számára.

- pénzintézetek, kiemelten védett objektumok fegyveres őrzése
- pénz, és értékszállítás,
- objektumok, irodaházak, logisztikai központok, telephelyek őrzése,
- recepció, portaszolgálat,
- áruházi nyomozószolgálat, üzlettér őrzés,
- kutyás, fegyveres biztonsági szolgáltatás,
- szállítmánykísérés

Bízzon bennünk, hogy megvédhessük!
Bízzon bennünk, hogy megvédhessük!

Alapelveink a szolgáltatásaink ellátásával kapcsolatban:

A megbízó rendszeres tájékoztatása.
A megbízó számára elengedhetetlen, ezért az IMMUNITY –FUTURE Különleges Szolgálat Kft. vállalja, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a szolgáltatás hatékonyságát, és erről a megbízó vezető munkatársait tájékoztatja. Folyamatosan figyelemmel kíséri a vagyonvédelmi kockázatokat és szükség estén javaslatot, tesz a szolgáltatás színvonalának javítására.

Javasoljuk továbbá a vezetői szintű rendszeres, legalább negyedévenkénti szakmai konzultációkat is, amelyek alkalmával a korábbi tapasztalatok figyelembevételével közösen kialakíthatók a jövőbeni vagyonvédelmi koncepcióra vonatkozó elképzelések. A kifogástalan szolgáltatás mind a megbízóink, mind a Kft. vezetői számára elengedhetetlen, ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük az őrszolgálat hatékonyságát, valamint a vagyonvédelmi kockázatokat, és erről tájékoztatjuk a megbízóink vezető munkatársait.

Formaruha.
Az Immunity-Future Különleges Szolgálat Kft. gondoskodik a feladat ellátásához szükséges formaruháról és technikai felszerelésről A kulturált megjelenést az egységes formaruha biztosítja, amely a Megrendelő igénye, valamint a munka jellege szerint lehet:

- elegáns sötét öltöny, világoskék hosszú ujjú ing, nyakkendő, fényképes azonosító
- cégünk által rendszeresített évszaknak megfelelő gyakorló-formaruha, fényképes azonosító

A társaságunk által őrzött területeken kivétel nélkül saját költségünkön járőr ellenőrző rendszert telepítünk, és üzemeltetünk. Ez a rendszer napi rendszerességgel jelentést küld vagyonőreink mozgásáról, járőrtevékenységéről. Ebből adódóan betekintést nyerhet Megbízónk is a szolgálat munkamenetéről, éberségéről.